Levonline webbhotell

Vi är återförsäljare åt webbhotellet Levonline och kan hjälpa er med att registrera ett webbhotell och ett domännamn, domänen registreras bara i samband vid beställning av webbhotell och vi tar för närvarande ingen avgift för det själva utan ni betalar bara vad webbhotellet och årsavgiften för domänen kostar. Domänen registreras alltid i ert namn.


Webbhotellsabonnemang

Genom att teckna ett webbhotellsabonnemang hos Levonline via oss får du en egen adress på Internet enligt "www.vadsomhelst.se". Om du inte har någon domän så hjälper vi dig att registrera en sådan. Du kan också flytta en befintlig domän till Levonline.

Så fort vi har fått din beställning så aktiverar vi ditt abonnemang. I regel så får du abonnemangsinformation på posten inom två arbetsdagar. Du kan sedan lägga upp din sida på Levonlines server och kan testa den genom en temporär webadress. När din domänregistrering/domänflytt är klar fungerar automatiskt din riktiga webadress med den hemsida du skapat på den temporära adressen. Om du flyttar din domän till Levonline kan du alltså genomföra en flytt utan att tappa några besökare till din hemsida.


Vi rekommenderar

Abonnemanget vi kan rekommendera åt er e-butik eller er webbsite är den som heter Business Class och den innehåller allt som behövs inklusive en MySQL databas till ett vettigt pris. Det går alltid att uppgradera webbhotellet senare vid behov. Ni kan jämföra dom olika abonnemangen och välja det som passar er bäst.

Om ni flyttar er hemsida till Levonline så bjuder vi alltid på återstående tid hos ert gamla webbhotell, så ni kan redan nu ta del av fördelarna med att vara kund hos Levonline, utan att förlora tid som du redan har betalat för.

 
     

Följ oss på sociala medier:

 

Våra samarbetspaertners:

 

›› E-butik

›› Hemsidor

›› Webbhotell

›› Referenser

›› Nyheter

›› Om DistansData

›› Kontakta oss

Få snabbare nyheter följ oss

på sociala medier:

›› Facebook

›› Twitter

›› Blogg

Om cookies

Innehavare av F-skattsedel

Telefontid vardagar 09.00 - 18.00

070 - 990 45 24

Frågor och begäran om mer information

info@distansdata.nu

Kundsupport via e-post

(gäller även kvällar och helger)

kundsupport@distansdata.nu

   
Copyright © 2017 distansdata.nu