Om osCommerce

osCommerce är en komplett och mycket avancerad E-butik skriven i PHP och som erbjuder många funktioner och är tillverkad med öppen källkod (Open Source) och licensieras under GNU General Public License.

DistansDatas version är modifierad och anpassad.

Butiken är ett av dom mest använda på Internet idag och vi har översatt hela butiken till svenska, både admindelen och butiksdelen och erbjuder nu en installation av butiken för en låg kostnad.
 

Butiken är helt gratis att använda men om ni inte klarar av att installera den själva så kan ni lämna det jobbet åt oss för en engångskostnad på 890 kr exkl.moms, därefter är den helt gratis att använda. 14 dagars pengarna tillbaka garanti. Ni kan även beställa en designad butik för att höja er över mängden. I priset ingår fri support via mail och telefon.


Tilläggsprogram

Det finns ett stort antal tilläggsprogram (Contributions) till butiken som man kan installera i efterhand om man är ute efter någon speciell funktion som inte finns orginal i butiken. Dom här tilläggsprogrammen utvecklas av användarna och är mycket användbara.


Framgångsrikt

Det som gör osCommerce framgångsrikt är nätverket av användare som tillsammans utvecklar butiken, om ni inte känner till Open Source program riktigt så kan man nämna andra program som Apache webbserver, operativsystemet Linux och databasen MySQL som är tillverkade med öppen källkod.

En jämförbar licensierad butik skulle kosta tusentals kronor bara i inköp plus månadsavgift för licensen på ett antal hundra kronor varje månad.


Lättskött

osCommerce är lättskött och innehåller en butiksdel och en administrationsdel och man administrerar butiken online via webbläsaren. Butiken är gratis men om ni inte klarar av att installera den själv vilket kan vara knepigt om man inte har gjort det förut, så kan ni med stort förtroende låta oss installera den åt er, och sen behöver ni varken programmerar-kunskaper eller HTML-kunskaper för att sköta butiken.

 
     

Följ oss på sociala medier:

 

Våra samarbetspaertners:

 

›› E-butik

›› Hemsidor

›› Webbhotell

›› Referenser

›› Nyheter

›› Om DistansData

›› Kontakta oss

Få snabbare nyheter följ oss

på sociala medier:

›› Facebook

›› Twitter

›› Blogg

Om cookies

Innehavare av F-skattsedel

Telefontid vardagar 09.00 - 18.00

070 - 990 45 24

Frågor och begäran om mer information

info@distansdata.nu

Kundsupport via e-post

(gäller även kvällar och helger)

kundsupport@distansdata.nu

   
Copyright © 2017 distansdata.nu