Starta e-butik 0 kr/mån

Att starta en e-butik eller en hemsida kan vara lätt om man vill så det behöver varken vara dyrt eller krångligt. Distansdata erbjuder en e-handelslösning till en låg engångskostnad med livstids fri support via mail och telefon på funktionerna. Se gärna exempel på e-butiker DistansData har skapat.

Ni kan lägga in ett obegränsat antal produkter i e-butiken. DistansData ser till att butiken alltid fungerar helt utan extra kostnad så att ni kan ägna er helt och hållet åt att sälja era produkter. Det ger er samma trygghet som att hyra en e-butik men du slipper månadskostnaderna.

Om ni vill kunna nå en kundkrets och sälja 24 timmar per dygn 365 dagar per år så har vi rätt e-handelslösning åt er som är baserad på programvaran osCommerce som är en av världens mest använda e-handelslösningar idag. DistansDatas version av e-butiken är modifierad och du kan alltid få fler funktioner än vad som idag till en låg engångskostnad finns i den så hör av dig om vad du behöver.


E-butik utan månadsavgfit

Själva e-butiken är helt gratis och utan månadskostnader, men om ni inte klarar av att installera den själva eller helt enkelt vill få en nyckelfärdig butik att bara börja fylla på så kan vi installera den åt er för 890 exkl.moms.

Standardversionen av e-butiken finns i 4 olika färger som ni kan välja mellan.

I priset ingår all vår kunskap om e-handel och även livstids fri support via tel och mail så att ni kan fokusera er på att sälja era produkter.

Vi installerar butiken inklusive 13 extra funktioner jämfört med orginalet. Se vår standardmall som finns i 4 olika färger här>>


Många bra funktioner i e-butiken
E-butiken har många bra funktioner så som rabattkoder, snabbuppdatering av orderstatus, nyhetsbrev, kundregister, lagerhantering, olika momssatser, olika språk, olika valutor, obegränsat antal kategorier och produkter, tillval till produkter, vi rekommenderar också, erbjudanden, olika betalsätt, olika fraktsätt, informationssidor m.m

Färganpassning
Ni kan få standardversionen färganpassad för 350 kr plus moms extra.

Pris för en designad e-butik
Ni kan även beställa en designad e-butik av oss så att ni höjer er över mängden och slipper ha en likadan design som många andra har och får istället en unik design, priset för den designade versionen är 3 900 kr exkl.moms. För mer info om en designad butik hör av er till oss.


Telefonorder
Nu finns det en modul för telefonorders till e-butiken. Du kan ta emot beställningar via telefon eller mail t.ex

telefonorder i e-butik

Du kan lägga in beställningar manuellt åt befintliga kunder eller lägga in nya kunder och deras beställningar, kanske har du någon produkt som du kan sälja genom att ringa upp potentiella kunder och lägga in dom kunderna och beställningarna i e-butiken.

Varför inte sätta upp flyers i kvartersbutikernas anslagstavlor med någon produkt och ditt telefonnummer och även då kunna lägga in dom beställningarna i e-butiken.
Du kan alltid begränsa telefonordertiderna till en eller ett par timmar per dag för att slippa samtal dygnet runt.

Pris för telefonordermodulen till e-butiken är 350 kr plus moms.


Ni får 14 dagars pengarna tillbaka garanti ifall ni inte blir nöjda. I priset ingår även livstids fri support för funktionerna i butiken, det gäller båda versionerna av e-butiken. Beställ e-butik >>

Öppen källkod e-butik
Programvaran är så kallad öppen källkod så du betalar ingenting för licenser eller annat, e-butiken baserar sig på programvaran osCommerce
. Att det är öppen källkod gör att du aldrig behöver tänka på att det skulle kosta pengar varje månad i hyra för e-butiken.

DistansData Webbyrå är en stor leverantör när det gäller e-handelslösningar, och har levererat e-butiker sen 2004.

DistansData är en fullservicebyrå som bl.a erbjuder e-butiker och hemsidor till en fast låg engångskostnad. Om du inte har ett webbhotell och domänadress så kan vi hjälpa dig med det via vår samabetspartner Levonline. Om du redan har ett webbhotell så kan butiken installeras där utan extra kostnad.

 
     

Följ oss på sociala medier:

 

Våra samarbetspaertners:

 

›› E-butik

›› Hemsidor

›› Webbhotell

›› Referenser

›› Nyheter

›› Om DistansData

›› Kontakta oss

Få snabbare nyheter följ oss

på sociala medier:

›› Facebook

›› Twitter

›› Blogg

Om cookies

Innehavare av F-skattsedel

Telefontid vardagar 09.00 - 18.00

070 - 990 45 24

Frågor och begäran om mer information

info@distansdata.nu

Kundsupport via e-post

(gäller även kvällar och helger)

kundsupport@distansdata.nu

   
Copyright © 2017 distansdata.nu